Bulsink Makelaars

  • T 06 46 08 09 53

Bulsink Makelaars

 Aangekochte objecten:

Wij hebben aangekocht voor Pim en Else op een goede locatie in de nieuwe woonwijk De Liesen, ligt deze in 2010 gebouwde vrijstaande woning met garage en tuin, De sfeervolle woning is aan de achterzijde over de gehele breedte met 2.40 meter uitgebouwd, met daarachter nog eens een fraaie veranda van ca. 3.50 meter. De luxe afgewerkte woning welke is gebouwd met gebruik van 1e klas materialen is vrij gelegen op een mooi rechthoekig perceel van 496 m2. 

 Koolwitje 40 te Holten


Wij hebben aangekocht voor Yvonne en Koen deze met vrij uitzicht over de weilanden gelegen karakteristieke helft van een dubbele woonboerderij (1910) met o.a. schuren en fraaie siertuin rondom. De woonboerderij is de laatste jaren compleet gerenoveerd, gemoderniseerd en tot in de kleinste puntjes afgewerkt.

 Mengerweg 4 te Wesepe.


Wij hebben aangekocht op een goede locatie, in een lommerrijke omgeving en op steenworp afstand van de bebouwde kom van Holten gelegen eenvoudige woning, met schuur, erf, tuin en ondergrond.
De woning, welke in de volksmond bekend staat als 'het Kabouterhuisje', is oorspronkelijk van hout gebouwd en in latere jaren uitgebreid met een stenen gedeelte.

 Fliermatenweg 1 te Holten